Događaji

Održano svečano potpisivanje ugovora o programskom financiranju

08.12.2023.

Danas je u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, u Zagrebu, održano svečano potpisivanje prve grupe ugovora o programskom financiranju javnih znanstvenih instituta u Republici Hrvatskoj koje su potpisali ministar prof.dr.sc. Radovan Fuchs i ravnatelji 14 od ukupno 25 instituta koji su uspješno završili pregovaranje u zadnjih nekoliko tjedana.

Naša ravnateljica dr.sc. Živana Ninčević Gladan je potpisala programski ugovor za sljedeće četverogodišnje financiranje osnovne, razvojne i izvedbene proračunske komponente instituta. Potpisani ugovor sadrži odredbe o odabranim strateškim i posebnim ciljevima koji se moraju ostvariti unutar ugovorenog razdoblja, mjerljive pokazatelje i aktivnosti koje će tome doprinijeti.

Vjerujemo kako je ispred nas razdoblje u kojem ćemo još jednom pokazati koliko su naša istraživanja suvremena, znanstveno relevantna, strateški važna, interdisciplinarna i primjenjiva i kako će naši rezultati biti vidljivi kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj znanstvenoj sceni.

Novosti

Događaji
|
29 travnja, 2024
Koordinacijski sastanak MEDIAS
Događaji
|
25 travnja, 2024
Predavanje u okviru Festivala znanosti “Plankton: nevidljivi pametnjakovići”
Događaji
|
23 travnja, 2024
Prijave za CommOCEAN2024 konferenciju su otvorene
Događaji
|
19 travnja, 2024
Organizirana radionica na temu cirkularne bioekonomije