Događaji

Održano svečano potpisivanje ugovora o programskom financiranju

08.12.2023.

Danas je u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, u Zagrebu, održano svečano potpisivanje prve grupe ugovora o programskom financiranju javnih znanstvenih instituta u Republici Hrvatskoj koje su potpisali ministar prof.dr.sc. Radovan Fuchs i ravnatelji 14 od ukupno 25 instituta koji su uspješno završili pregovaranje u zadnjih nekoliko tjedana.

Naša ravnateljica dr.sc. Živana Ninčević Gladan je potpisala programski ugovor za sljedeće četverogodišnje financiranje osnovne, razvojne i izvedbene proračunske komponente instituta. Potpisani ugovor sadrži odredbe o odabranim strateškim i posebnim ciljevima koji se moraju ostvariti unutar ugovorenog razdoblja, mjerljive pokazatelje i aktivnosti koje će tome doprinijeti.

Vjerujemo kako je ispred nas razdoblje u kojem ćemo još jednom pokazati koliko su naša istraživanja suvremena, znanstveno relevantna, strateški važna, interdisciplinarna i primjenjiva i kako će naši rezultati biti vidljivi kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj znanstvenoj sceni.

Novosti

Događaji
|
15 veljače, 2024
Znanstvenici Laboratorija za akvakulturu predstavili svoj istraživački rad u okviru konferencije AquaFarm
Događaji
|
09 veljače, 2024
Dodijeljene državne nagrade za znanost za 2022. godinu
Događaji
|
10 siječnja, 2024
Nova knjiga Mladena Šolića – “Šuma Bez Staze”
Događaji
|
05 siječnja, 2024
Održan radni posjet Ministarstva poljoprivrede