Događaji

Završna konferencija programa Projekta razvoja karijere mladih istraživača

13.03.2023.

Završna konferencija programa „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti”, financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-DOK-2018-01), održana je u petak, 10.3.2023. u Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu.

U sklopu konferencije, na kojoj su sudjelovali predstavnici Hrvatske zaklade za znanost te brojni doktorandi i mentori, predstavljeni su rezultati uspješnosti doktoranada zaposlenih u sklopu ovog projekta. Za područje prirodnih znanosti predstavnica je bila dr.sc. Petra Zemunik, djelatnica našeg Laboratorija za fiziku mora.

Tom prilikom prezentirala je svoje doktorsko istraživanje i podijelila vrijedna iskustva koja su bila inspirativna i korisna za sve uzvanike. Prisutnima je najavila i smjer u kojem će nastaviti daljnje usavršavanje i znanstvenu karijeru.

Petra je dobitnica nagrade Instituta za znanstvenu izvrsnost mladog znanstvenika 2021. godine za svoja istraživanja visokofrekventnih oscilacija razine mora, a tijekom iste godine objavila je 3 rada u prestižnim znanstvenim časopisima.

Upravitelj Hrvatske zaklade za znanosti prof.dr.sc. Ozren Polašek i dr.sc. Petra Zemunik
Upravitelj Hrvatske zaklade za znanosti prof.dr.sc. Ozren Polašek i dr.sc. Petra Zemunik

Novosti

Događaji
|
03 lipnja, 2023
AdriaClim – završna konferencija
Događaji
|
20 svibnja, 2023
Dr.sc. Mladen Šolić razgovarao o klimatskim promjenama i važnosti očuvanja biološke raznolikosti na Zemlji s učenicima OŠ Pantovčak iz Zagreba
Događaji
|
17 svibnja, 2023
Poticanje radoznalosti i istraživačkog duha kod malih morskih znanstvenika
Događaji
|
15 svibnja, 2023
U Zadru održan okrugli stol pod nazivom “Koćarski ribolov i morski otpad – KRMA”