Događaji

Završna konferencija programa Projekta razvoja karijere mladih istraživača

13.03.2023.

Završna konferencija programa „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti”, financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-DOK-2018-01), održana je u petak, 10.3.2023. u Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu.

U sklopu konferencije, na kojoj su sudjelovali predstavnici Hrvatske zaklade za znanost te brojni doktorandi i mentori, predstavljeni su rezultati uspješnosti doktoranada zaposlenih u sklopu ovog projekta. Za područje prirodnih znanosti predstavnica je bila dr.sc. Petra Zemunik, djelatnica našeg Laboratorija za fiziku mora.

Tom prilikom prezentirala je svoje doktorsko istraživanje i podijelila vrijedna iskustva koja su bila inspirativna i korisna za sve uzvanike. Prisutnima je najavila i smjer u kojem će nastaviti daljnje usavršavanje i znanstvenu karijeru.

Petra je dobitnica nagrade Instituta za znanstvenu izvrsnost mladog znanstvenika 2021. godine za svoja istraživanja visokofrekventnih oscilacija razine mora, a tijekom iste godine objavila je 3 rada u prestižnim znanstvenim časopisima.

Upravitelj Hrvatske zaklade za znanosti prof.dr.sc. Ozren Polašek i dr.sc. Petra Zemunik
Upravitelj Hrvatske zaklade za znanosti prof.dr.sc. Ozren Polašek i dr.sc. Petra Zemunik

Novosti

Događaji
|
29 travnja, 2024
Koordinacijski sastanak MEDIAS
Događaji
|
25 travnja, 2024
Predavanje u okviru Festivala znanosti “Plankton: nevidljivi pametnjakovići”
Događaji
|
23 travnja, 2024
Prijave za CommOCEAN2024 konferenciju su otvorene
Događaji
|
19 travnja, 2024
Organizirana radionica na temu cirkularne bioekonomije