Događaji

Znanstvenici Instituta dr.sc. Ivana Radonić i dipl. ing. morskog ribarstva Vedran Vuletin sudjelovali su na Međunarodnoj konferenciji AdriBioPro 2022

Piše
Profico
11.09.2022.
Konferencija se održala kao završna aktivnost na projektu Explore Cross-border Aquatic Biodiversity – EXChAngE, glavni fokus je bio na suvremena istraživanja o zaštiti bioraznolikosti Jadrana, očuvanju priobalnih i morskih područja, te održivom korištenju i doprinosu morskih resursa.

Konferencija – EXChAngE H4

Znanstvenici Instituta dr.sc. Ivana Radonić i dipl. ing. morskog ribarstva Vedran Vuletin sudjelovali su na Međunarodnoj konferenciji AdriBioPro 2022- Zaštita biodiverziteta Jadrana, u organizaciji Instituta za biologiju mora Kotor Univerziteta Crne Gore. Tamo su predstavili #ITACA projekt (Inovativni alati za povećanje konkurentnosti i održivosti pelagičkog ribarstva Jadrana) iz programa prekogranične suradnje Italija – Hrvatska.

Konferencija se održala kao završna aktivnost na projektu Explore Cross-border Aquatic Biodiversity – EXChAngE, glavni fokus je bio na suvremena istraživanja o zaštiti bioraznolikosti Jadrana, očuvanju priobalnih i morskih područja, te održivom korištenju i doprinosu morskih resursa, a sudjelovalo je preko 300 znanstvenika iz 15 zemalja.

Novosti

Događaji
|
06 listopada, 2022
“CREATE the future we need” Kick-Off konferencija Interreg Italija-Hrvatska projekta CREATE
General
|
11 rujna, 2022
Put u Liliput – nova knjiga ekološke problematike
Iz medija
|
11 rujna, 2022
Prof. Dulčić – Gostovanje u Dobro Jutro Hrvatska
General
|
11 rujna, 2022
Međunarodna konferencija “Zaštitimo obalu, prilagodimo se klimatskim promjenama!” u sklopu Interreg projekta AdriaClim